29. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov pozvao sugrađane da učestvuju u akciji „Zasadi drvo“

Grad Pančevo u saradnji sa JKP „Zelenilom“ sutra organizuje akciju pod nazivom „Zasadi drvo“.Akciji su se odazvali mogobrojni sportisti i javne  ličnostima grada Pančeva koje će zadati 3000 stabala u Parku prijateljstva.

U okviru akcije „Zasadi drvo“ u subotu u podne biće sađeno 3ooo sadnica u Parku prijateljstva.To je samo početak sadnje sadnica na više lokacija u gradu  rekao gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov  i istako da je cilj ovakvih akcija  pošumljavanje našeg grada i unapređenju ekologije i  životne sredine.

„Meni je drago da ovu akciju koja počinje sutra simbolična u 12 sati u „Parku prijateljstva“podržao je veliki broj društveno odgovornih kompanija , različita udruženja naši čuveni sportisti :Dušan Borković, Anja Crevar, Slobodan Bitević Žikica Milosavljević , zatim glumci Nenad Heraković, Milenko Pavlov, Dejan Trifunović . Važno je da su shvatili važnost kao pančevci i imaju dobre namere prema gradu. Pozivam sutra da svi dođu  i škole su se odazvalie  , jako je važno jer na mladima svet ostaje.Svako će pokušati da zasadi drvo a sutra sadimo tuje, javor i crni bor jer od 3000 sadnica biće dosta vrsta .Pozivam sve građane od 7 do 77 da dođu nadam se da će nas vreme poslužiti“ ocenio je Pavlov.

Gradonačelnik je pozvao sugrađane  da u subotu  prošetaju do Tamiša gde se nalazi Park prijateljstva i  da svi zajedno zasade drveće. Čika Jova Zmaj davno nam je poručio u svojoj pesmici „Gde god nađeš zgodna mesta ti drvo posadi drvo je blagorodno pa će da nagradi“.

Related posts

Predsednik Vučić uputio saučešće predsedniku i premijeru Republike Albanije

Aleksandra Miloševska

Preventivni pregledi u Kačarevu. Dobar odziv!

Nikoleta Dragaš

Vučić: Teški razgovori u Njujorku, Kosovo dominantna tema

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija