23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov pozvao sugrađane da učestvuju u akciji „Zasadi drvo“

Grad Pančevo u saradnji sa JKP „Zelenilom“ sutra organizuje akciju pod nazivom „Zasadi drvo“.Akciji su se odazvali mogobrojni sportisti i javne  ličnostima grada Pančeva koje će zadati 3000 stabala u Parku prijateljstva.

U okviru akcije „Zasadi drvo“ u subotu u podne biće sađeno 3ooo sadnica u Parku prijateljstva.To je samo početak sadnje sadnica na više lokacija u gradu  rekao gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov  i istako da je cilj ovakvih akcija  pošumljavanje našeg grada i unapređenju ekologije i  životne sredine.

„Meni je drago da ovu akciju koja počinje sutra simbolična u 12 sati u „Parku prijateljstva“podržao je veliki broj društveno odgovornih kompanija , različita udruženja naši čuveni sportisti :Dušan Borković, Anja Crevar, Slobodan Bitević Žikica Milosavljević , zatim glumci Nenad Heraković, Milenko Pavlov, Dejan Trifunović . Važno je da su shvatili važnost kao pančevci i imaju dobre namere prema gradu. Pozivam sutra da svi dođu  i škole su se odazvalie  , jako je važno jer na mladima svet ostaje.Svako će pokušati da zasadi drvo a sutra sadimo tuje, javor i crni bor jer od 3000 sadnica biće dosta vrsta .Pozivam sve građane od 7 do 77 da dođu nadam se da će nas vreme poslužiti“ ocenio je Pavlov.

Gradonačelnik je pozvao sugrađane  da u subotu  prošetaju do Tamiša gde se nalazi Park prijateljstva i  da svi zajedno zasade drveće. Čika Jova Zmaj davno nam je poručio u svojoj pesmici „Gde god nađeš zgodna mesta ti drvo posadi drvo je blagorodno pa će da nagradi“.

Related posts

Vučić poželeo da se vreme ljubavi useli u naša srca

Mica Milakov

Novi izgled pančevačkog Potamišja do kraja 2020. godine

Luka Tešanović

Smanjen broj pacijenata obolelih od Kovid19 sa teškom kliničkom slikom, 75 na respiratoru

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija