26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Banjai: Dođite u subotu u 12 časova na akciju “ Posadi drvo“

Akcija sađenja drveća spovešće se u subotu 14. decembra u Parku Prijateljstva.  Više od sto sadnica borova, tuja i javora biće posađeno na Keju Radoja Dakića, a građani Pančeva moći će da učestvuju u akciji.

U cilju ozelenjavanja grada Pančeva ove subote tačno u podne realizovaće se još jedna akcija sadnje drveća. Grad Pančevo je do sada organizovao više ovakvih akcija u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha i  ulepšavanja grada.

Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Katarina Banjai istakla je da je organizovanjem ovakvih akcija sadnje do sada mnogo učinjeno na poboljšanju kvaliteta vazduha. Apelovala je i na građane Pančeva da vode računa o zaštiti životne sredine.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu i daju svoj doprinos, a bilo bi lepo da povedu i decu kojoj će na taj način dati dobar primer, dodala je Katarina Banjai.

 

Related posts

Vodovod : Hidrant je namenski otvoren

Mica Milakov

U Gerontološkom proslavili osmi mart

Jasmina Petkovic

Uspeh Borenovića

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija