1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Obećano-Ispunjeno: Uređen potez kod Vardarske i košarkaški teren

Posle manje od mesec dana uređen je prolaz koji obuhvata Moravsku i Vardarsku ulicu. Završeni su radovi na popločavanju i asfaltiranju, a istovremeno sređen je i košarkaški teren koji se nalazi na Sodari.

Imali ste priliku da vidite kako je izgledala Vardarska pre, i posle radova . Posle višedecenijskog zapuštanja i nebrige bivše vlasti, odličnom saradnjom pre svega građana i mesne zajednice Centar, ovaj potez je renoviran.

Pored Vardarske , ceo ovaj potez Sodare biće kompletno uređen, s obzirom da će radovi obuhvatiti i Moravsku ulicu, nivelisanje terena, šahti i slično. Prema rečima Dragana Ostojina, ono što je obećano pre manje od mesec dana, je i završeno.

Stanovnici ovog dela Sodare, pored uređenog trotoara imaju i renovirano dečije igralište, odnosno košarkaški teren, koji se nalazi iza Vardarske ulice. Lepo vreme je poslužilo, tako da je danas i ovaj teren presvučen asfaltom.

Kada su u pitanju radovi na Sodari, ovo nije kraj.

Sodara, odnosno deo MZ Centar dobija potpuno nov izgled s ozbirom da su farbana parking mesta, mesta za invalide,sportski tereni, postavljeni zaštitni stubovi u Drinskoj i iscrtane linije na biciklističkim stazama u ulici Žarka Zrenjanina.

Related posts

Predsednik Vučić: U pančevačku bolnicu stiže sutra 5 novih respiratora

Nikola Miloševski

ALBANCI OMETALI VUČIĆEVO TV UKLJUČENJE: ŠTO SE OVI DERU I DOBACUJU, zar ih niko nije naučio kako se ponaša?!

Jasmina Petkovic

Sanja Marić ušla u sportsku istoriju Pančeva

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija