2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Milica Mandić u Pančevu na snimanju indijskog filma

U Pančevu se snima indijski akcioni film „Pobunjenik 3“. Čuveni bolivudski glumac, Tajger Šrof, izrazio je želju da upozna našu tekvondistkinju, Milicu Mandić. Tim povodom Milica Mandić i njen trener, Dragan Jović, posetili su  Pančevo.

Dan po povratku iz Moskve gde je obezbedila olimpijsku normu za Tokijo 2020, Milica Mandić i njen trener Dragan Jović posetili su Pančevo gde se snima indijski akcioni film „Pobunjenik 3“.

Na filmskom setu naša tekvondistkinja Milica Mandić srela se sa Tajgerom Šrofom, trenutno najpopularnijom indijskom filmskom zvezdom i tekvondistom. Tokom razgovora njih dvoje su razmenili iskustva u oblasti sporta u obe zemlje i o razvoju tekvondoa u Indiji za čiju popularizaciju je zaslužan glumac.

Tajger Šrof je istakao da je veoma zadovoljan što je upoznao našu sportistkinju, što će imati priliku da treniraja zajedno sa našim uspešnim sportistima, ali i što snima u Srbiji. Realizacija filma „Pobunjenik 3“ podržana je od strane Vlade Republike Srbije i Kabineta predsednice Vlade, ali i kroz podršku Ministarstva odbrane i Vojske Republike Srbije. Snimanje filma realizuje se tokom novembra i decembra na lokacijama u Beogradu, Pančevu, Požarevcu i Kovinu.

Related posts

Kako je buknula zaraza u Šapcu? Zelenović prvo pustio ljude na događaje bez mera, a sad deli pakete pomoći

Bojana Kecic

Boško i ostali osumnjičeni odbili da odgovaraju na konkretna pitanja tužioca

Jelena Belić

Predsednik Vučić se sastao sa ambasadorkom Kanade u Beogradu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija