26. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Vesti

Novi rebalans budzeta za 2019 godinu

Na 37.skupštini u Gradskoj upravi, odbornici koji su  prisustvovali  usvojili novi, četvrti rebalans budžeta za 2019 godinu.Prema rečima Predraga Živkovića  zamenika gradonačelnika najveći deo sredstava  odvojen je za otpremenine radnicima u JKP „ATP“.

Odbornici skupštine grada Pančeva usvojili su četriti rebalans budžeta za 2019 godinu koji je obuhvatio promene kada su u pitanju kreditna zaduženja lokalne samouprave, zatim finanskijski plan  „ATP“  i naknada za zaštitu životne sredine koja će biti manja od planirane.

Prema rečima Predraga Živkovića, došlo je i do prenamene kreditnog zaduženja iz 2016.godine . S,obzirom da su tri investicije već završene, iznos od 5 miliona će se utrošiti na izgradnju potamiškog kolektora.

Obornici su doneli odluke o izmenama predsednika i članova nadzornih odbora u gradskim i seoskim komunalnim preduzećima. Za direktora Narodnog muzeja Pancevo izabran je Miroslav Birclin. Kada su u pitanju seoska komunalna preduzeća za direktorku  „Kombresta“ izabrana je Tatjana Cvetanović ,“Vod-koma“ Ivana Ivanovski i JKP „Omoljica“ Marijana Gligorić Ilić.

Related posts

Živeo Dan srpskog jedinstva

Mica Milakov

Brnabić: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti!

Branislava Grčić

Broj obolelih od gripa dupliran

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija