8. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Vesti

Novi rebalans budzeta za 2019 godinu

Na 37.skupštini u Gradskoj upravi, odbornici koji su  prisustvovali  usvojili novi, četvrti rebalans budžeta za 2019 godinu.Prema rečima Predraga Živkovića  zamenika gradonačelnika najveći deo sredstava  odvojen je za otpremenine radnicima u JKP „ATP“.

Odbornici skupštine grada Pančeva usvojili su četriti rebalans budžeta za 2019 godinu koji je obuhvatio promene kada su u pitanju kreditna zaduženja lokalne samouprave, zatim finanskijski plan  „ATP“  i naknada za zaštitu životne sredine koja će biti manja od planirane.

Prema rečima Predraga Živkovića, došlo je i do prenamene kreditnog zaduženja iz 2016.godine . S,obzirom da su tri investicije već završene, iznos od 5 miliona će se utrošiti na izgradnju potamiškog kolektora.

Obornici su doneli odluke o izmenama predsednika i članova nadzornih odbora u gradskim i seoskim komunalnim preduzećima. Za direktora Narodnog muzeja Pancevo izabran je Miroslav Birclin. Kada su u pitanju seoska komunalna preduzeća za direktorku  „Kombresta“ izabrana je Tatjana Cvetanović ,“Vod-koma“ Ivana Ivanovski i JKP „Omoljica“ Marijana Gligorić Ilić.

Related posts

Odložena poseta Lavrova, Rusija će pomoći Srbiji

Nikoleta Dragaš

Pet novih nemačkih respiratora stiglo u KCS

Aleksandra Miloševska

Napadnut predsednik Opštine Plandište Jovan Repac u svojoj kući, tokom zabrane kretanja!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija