29. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Kovin Najvažnije Vesti

Ministar Nedimović obišao tri sela u Opštini Kovin

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, Branislav Nedimović, i predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović,obišli su gazdinstva Srđana Karanovića u Gaju, Danijela Gave u Deliblatu i Nikole Vukića u Mramorka. Ministar Nedimović je izjavio da je država izašla u susret poljoprivrednicima pre svega kada je reč o davanju zemlje u zakup na deset godina.

Prema rečima predsednice Opštine Kovin Sanje Petrović, poseta ministra Branislava Nedimovića je od izuzetne važnosti za poljoprivredne proizvođače.

Država će, prema rečima ministra Nedimovića i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima.

Pored prostora za smeštaj žitarica u Gaju,i zem zadruge “ Del-Agri”, u Mramorku je ministar Nedimović obišao plantaži lešnika.

Nakon obilaska Nedimović je kao bitnu stvar naveo konkurs za podršku mladim poljoprivrednicima koji traje do 31. decembra.

Pored ministra Branislava Nedimovića i predsednice Opštine , poljoprivredna gazdinstva obišli su i resorni većnik za poljoprivredu u Kovinu i čelnici lokalne samouprave.

Related posts

Predsednik Srbije pred više od tri hiljade građana u Vršcu. Vučić : Ponosan sam na sve smo uradili u Južnom Banatu i nastavljamo dalje!

Mica Milakov

Servisne informacije 3 decembar

Zorana Stekovic

PREDSEDNIK SRBIJE IZNENADIO MEŠTANE GLOGONJA, UŠAO U PRODAVNICU….

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija