20. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Seoska domaćinstva za dve izbegličke porodice

U  Gradskoj upravi podeljeni su ugovori za otkup dva seoska domaćinstva za izbegla lica na teritoriji Pančeva. Ugovore je dvema izbegličkim porodicama uručio član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković.

Ugovore za otkup seoskih domaćinstava dvema izbegličkim porodicama uručio je gradski većnik  za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković. Zahvaljujući ovoj pomoći Grada Pančeva porodice Antić i Đurić iz Knina  rešile su svoje stambeno pitanje.

Zahvaljujući saradnji Grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice Republike Srbije do sada je rešeno stambeno pitanje mnogih izbegličkih porodica, a cilj je da se i u budućnosti što više ovakvih porodica skući, rekao je Milenko Čučković.

U saradnji sa izbeglicama u narednom  periodu planiran je otkup još 15 kuća za izbegla lica, kao i 4 kuće za interno raseljena lica, dodao je Čučković.

 

Related posts

Svi pančevački maturanti upisani u srednje škole

Nikoleta Dragaš

SNS Vršac najoštrije osuđuje napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Nikoleta Dragaš

Više od dvadeset nadgrobnih spomenika u Lipljanu uništeno

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija