8. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Seoska domaćinstva za dve izbegličke porodice

U  Gradskoj upravi podeljeni su ugovori za otkup dva seoska domaćinstva za izbegla lica na teritoriji Pančeva. Ugovore je dvema izbegličkim porodicama uručio član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković.

Ugovore za otkup seoskih domaćinstava dvema izbegličkim porodicama uručio je gradski većnik  za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković. Zahvaljujući ovoj pomoći Grada Pančeva porodice Antić i Đurić iz Knina  rešile su svoje stambeno pitanje.

Zahvaljujući saradnji Grada Pančeva i Komesarijata za izbeglice Republike Srbije do sada je rešeno stambeno pitanje mnogih izbegličkih porodica, a cilj je da se i u budućnosti što više ovakvih porodica skući, rekao je Milenko Čučković.

U saradnji sa izbeglicama u narednom  periodu planiran je otkup još 15 kuća za izbegla lica, kao i 4 kuće za interno raseljena lica, dodao je Čučković.

 

Related posts

Predsednik Vučić razgovarao sa Borelom, i o specijalnom izaslaniku EU

Zorana Stekovic

Rajevac i Maljkovićeva uz Sportske igre mladih

Nikola Miloševski

Sportske igre mladih na Sportskom centru

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija