18. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Strategija razvoja socijalne zaštite u Pančevu

Stručni skup pod nazivom ,,Nacrt strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva za period 2020-2027“ održan je u Gradskoj upravi. Organizator je Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu i Uprava grada, a cilj je predstavljanje nacrta novog planskog dokumenta u oblasti socijalne zaštite.

U Gradskoj upravi održan je stručni skup pod nazivom ,,Nacrt stategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2020-2027“ . On se realizuje u sklopu programa ,,Evaluacija Strategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva 2004-2018” sa preporukama da se izradi novi dokument.

Ovaj program Pokrajinski zavod sproveo je u periodu od juna do novembra 2019. godine i obuhvatio je proces ocenjivanja prethodne Strategije razvoja socijalne zaštite. On je bio osnova za izradu nacrta nove startegije.

Pokrajinski zavod sproveo je analizu koja se sastojala od anketiranja, radionica i konsultacije sa svim ključnim akterima u gradu Pančevu. Ustanovama na području grada izložene su  preporuke za izradu novog planskog dokumenta odnosno nacrta stategije razvoja socijalne zaštite grada Pančeva. Proces je sproveden u saradnji sa timom koji je imenovao gradonačelnik, izstakla je Maja Dumnić, savetnica za socijalnu zaštitu.

Related posts

Đoković ponovo ,,svetski broj 1″

Jelena Belić

Koliko promena vremena utiče na Pančevce?

Luka Tešanović

Važno: Preporuke lekarske komore, pogledajte!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija