19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Održana treća sednica Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas trećoj sednici Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta za period od 2020. do 2030. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje.

„Pred nama je ozbiljan i odgovoran zadatak i zbog toga svi unutar Radne grupe moramo dati sve od sebe da temeljno i maksimalno fokusirano pristupimo izradi ovog esencijalnog strateškog dokumenta za sistem sporta u Srbiji. Kontinuirani timski rad je naš pristup i put ka najboljim i najkvalitetnijim rešenjima“, istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

Radi sagledavanja važnosti svih pitanja iz oblasti koja su od značaja za razvoj sporta u našoj državi i potrebnog prikupljanja i razmene znanja i iskustava od značaja za dalji razvoj sporta kod nas, formirana je Radna grupa čiji su članovi predstavnici ministarstava, nadležnih institucija, međunarodnih organizacija, civilnog sektora i medija.

Related posts

Vučić: Možda nikad važniji razgovor s Makronom

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Trepča jeste blago Srbije, Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice

Nikola Miloševski

Volonterski centar u Beloj Crkvi za starije od 65 godina

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija