9. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Novoseljani na preventivnom pregledu

Pančevačka Bolnica i Dom zdravlja i ove nedelje organizovali su besplatne preventivne preglede, učestvujući na taj način, u akciji koju organizuje Ministrastvo zdravlja. Građani su mogli da urade ultrazvuuk abdomena i štitne železde i izvade krv kako bi uradili laboratorijske analize.

Pančevačka Bolnica i Dom zdravlja i ove nedelje organizovali su besplatne preventivne preglede u Banatskom Novom Selu, učestvujući na taj način, u akciji koju organizuje Ministrastvo zdravlja. Na osnovu dobijenih rezultata, građani su bili u prilici da se posavetuju sa lekarima u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem  kao i da dobiju savet u vezi sa ishranom i zdravim načinom života. Pojedini građani upućeni su da se jave svom lekaru kako bi uradili dodatne analize

Mogućnost da se na brz način i bez zakazivanja urade osnovne analize krvi veoma je značajna, posebno za one sugrađane koji nemaju slobodnog vremena i ne odlaze redovno na lekarske preglede.

Preventivni pregledi se organizuju po preporuci Ministarstva zdravlja, jer su prevencija i rana dijagnostika najbolji put do očuvanja zdravlja.

 

 

 

Related posts

Vučić u subotu i nedelju u Ohridu

Nikoleta Dragaš

Aktiv žena „Pokreta socijalista“ : Ivana Vučićević „kriva“ što je ugostila predsednika i zbog toga treba da je „proguta mrak“?

Mica Milakov

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija