25. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Ministar Udovičić otvorio 8. Međunarodni sajam sporta u Beogradu

U Beogradu je otvoren 8. Međunarodni sajam sporta. Svečanom otvaranju prisustvovao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

U hali 1 Beogradskog sajma svečano je otvoren Međunarodni sajam sporta, osmi po redu. „Sajam sporta spaja sve(t)“ ovogodišnji je slogan ove tradicionalne manifestacije koja okuplja sportiste, trenere, sportske radnike, kao i ljubitelje sporta svih generacija. Svečano otvaranje uveličali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Ministar Udovičić je prisutnima poručio da je za vreme trajanja Sajam sporta najlepše mesto u Srbiji.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković istakao je da je sledeća, 2020. godina olimpijska i istakao da veliki broj sportista sigurno korača ka igrama u Tokiju.

Predsednik Sportskog saveza Srbije i nosilac olimpijskog zlata iz Rija Davor Štefanek navodi da će se truditi da Sajam sporta u narednim godinama bude sve bolji.

Nakon svečanog otvaranja delegacija, predvođena ministrom Udovičićem obilazila je štandove i razgovarala sa prisutnima. Međunarodni sajam sporta traje do nedelje u halama 1 i 1a Beogradskog sajma, a ulaz je besplatan.

L. T.

Related posts

Predsednik Vučić na otvaranju fabrike „Yanfeng Automotive Interiors“ u Kragujevcu

Zorana Stekovic

„Pametno drvo“ u Alibunaru

Mica Milakov

Gradsko veće: Sajam zapošljavanja 8. maja, konkursi za direktore gradskih preduzeća

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija