1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Šampioni bezgotovinskog plaćanja: Pančevo na šestom mestu

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Grad Pančevo prema poslednjem preseku na 6. mestu nacionalnog takmičenja Šampioni bezgotovinskog plaćanja, koje organizuju Kancelarija za IT i eUpravu i NALED, uz podršku kompanija Visa i Mastercard u periodu od 1. jula do 31. decembra 2019. POS terminale uvelo je do sada ukupno 60 lokalnih samouprava u Srbiji.
Pozivamo građane Pančeva da iskoriste pogodnosti bezgotovinskog plaćanja na šalterima Gradskog uslužnog centra Pančeva, a na taj način povećavamo i šansu da naš grad dobije neku od nagrada:
– Sve na jednom mestu, bez odlaska u banku ili poštu – građani mogu da pribave dokumenta i plate karticom sve obaveze u šalter sali lokalne samouprave.
– Sniženi troškovi provizije za plaćanje javnih usluga (45 dinara za iznose manje od 4,500 dinara i dvostruko niža provizija u iznosu od 1% za transakcije veće vrednosti).
Prvih 10 lokalnih samouprava u čijim šalter salama bude obavljen najveći broj plaćanja taksi, naknada i poreza karticom u odnosu na broj stanovnika tokom takmičenja, dobija plaketu “Šampioni bezgotovinskog plaćanja” koja će biti svečano uručena u okviru završne konferencije u Beogradu.
Prvih pet lokalnih samouprava dobija internet prezentaciju “U službi građana” u skladu sa tehnološkim i grafičkim standardima internet prezentacije Vlade Srbije.
Prvoplasirana lokalna samouprava dobija dečje igralište u vrednosti od 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Related posts

Gde je DFC, tu su i ogromna američka ulaganja

Jasmina Petkovic

Vučić posetio najstariju Srpkinju

Jasmina Petkovic

Gornji grad obeležio slavu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija