21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Lazetić donirao opremu FK „Budućnost“ iz Brestovca, Grad uredio ogradu

Sportski direktor „Vojvodine“ Nikola Lazetić donirao je opremu Fudbalskom klubu „Budućnost“ iz Banatskog Brestovca. Istovremeno, zahvaljujući Gradu Pančevu, koji je uložio sredstva, uređena je i ograda oko fudbalskog teren u Brestovu.

Mladi fudbaleri Fudbalskog kluba „Budućnost“ iz Banatskog Brestovca obradovali su se opremi , ali i što su imali priliku da upoznaju jednog od čuvenih fudbalera Crvene Zvezde,sada sportskog direktora Vojvodine, Nikolu Lazetića.

Klub planira da na proleće uđe u viši rang, odnosno u Vojvođansku ligu, rekao je Aleksandar Obradović, trener fudbalera Budućnosti.

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, Vojvodine,  Lacija i drugih klubova,  Nikola Lazetić sada sportski direktor Fudbalskog kluba „Vojvodina“  izjavio je da je veoma zadovoljan kada vidi veliki broj mladih koji se bave sportom i kada u njima vidi sportski duh. Lazetić je najavio da će se ovakve akcije nastaviti.

Predsednik Fudbalskog saveza za područje Pančeva Dejan Santrač, smatra da je pohvalno to što lokalna samouprava i meštani Banatskog Brestovca zajedno rade na tome da se deci obezbede uslove za bavljenje sportom.

Grad Pančevo podržava sportske klubove u selima i nastaviće to da radi, poručio je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika. Iz lokalnog budžeta izdvojena su sredstva da bi se sredila ograda oko fudbalskog terena u Banatskom Brestovcu.

Mladi fudbaleri Budućnosti iz Banatskog Brestovca su jesenji prvaci južnobanatske lige. Nova sportska oprema i želja su prisutni kako bi ovaj klub nastavio sa dobrim rezultatima i kako bi klub na proleće ušao u veći rang, odnosno u Vojvođansku ligu.

 

 

Related posts

„Dizelka“ posle pobede peta na tebeli

Nikoleta Dragaš

Pilotska akademija SMATSA u Vršcu ugostila ambasadora Narodne republike Kine

Jasmina Petkovic

Stanković promovisan u Zvezdi: Boriću se kao lav

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija