1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 18. novembar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 20° C.U utorak umereno oblačno. Minimalna temperatura 9° C, maksimalna dnevna 20°C.U sredu oblačno, povremeno sa slabom kišomMinimalna temperatura 12° C, maksimalna dnevna 14° C.U četvrtak umereno oblačno. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 10° C, maksimalna dnevna 18° C.

BIOPROGNOZA – Задржавају се релативно неповољне биометеоролошке прилике. Опрез се саветује особама са срчаним, цереброваскуларним и респираторним тегобама. Поремећај сна, болови у костима и раздражљивост су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се максимална опрезност у саобраћају.

 VODA – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži   bez će vode ostati sledeće ulice:Cara Dušana od Ulice Vojvode Radomira Putnika do Prvomajske, Miloša Trebinjca od Ulice Petra Preradovića do Prvomajske, Ulica Vladimira Žestića od Cara Dušana do Miloša Trebinjca i Marka Kraljevića od Ulice Cara Dušana do Miloša Trebinjca. Vode neće biti od 9 sati do završetka radova.

HITNA41 – ambulantna pregleda, 10 – kućnih poseta, 7 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici – asmatičari i oni koji su se žalili na stomačne probleme. Bez saobraćajnih nezgoda i intervencija na javnom mestu. Kućne posete u Omoljici i Starčevu

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –    1 dečak i 1 devojčica

JKP GREJANJE – Jutros u 5 sati  startovale su obe toplane i sve kotlarnice u gradu. Režim rada zavisiće  od spoljašnje temperature

ATP –Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

„Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 18.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isključuju:
1. Pančevo Kajmakčalanska od trafo-stanice do pruge sa prosekom (kod br.58a). 09:00-13:30
2. Janova (Opština Vršac) Deo vikend naselja Janova prama Vršcu. 09:00-12:00
3. Padina Masarikova od M. Tita do Donje Doline. 10:00-11:00
4. Kovačica Vinogradska; J. Bartoša; Masarikova od XIV Vojvođanske brigade do J. Bartoša. 12:00-13:00

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

„Zelenilo“ letnje biljke zamenilo jesenjim

Nikoleta Dragaš

Igrom i pesmom kroz Crepaju

Nikoleta Dragaš

Strategija razvoja socijalne zaštite u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija