31. marta 2020.
Radio televizija Pančevo
Magazin Pančevo Vesti

Marko Atanasovski muški frizer godine

Marko Atanasovski iz Kačareva proglašen je za muškog frizera godine na takmičenju „Hair Fair Serbia“ održanom u Novom Sadu. U konkurenciji mnogobrojnih frizera iz zemlje i regiona, naš sugrađanin je osvojio prvo mesto.

Kačarevac Marko Atanasovski, frizer po struci, takmičio se u pravljenju muških frizura. Učesnici su imali zadatak da za trideset pet minuta pomoću češlja i makaza ošišaju svog modela. Takođe, trebalo je za pet minuta namestiti frizuru već ošišanom i ofarbanom modelu. U konkurenciji mnogobrojnih frizera iz zemlje i regiona, Marko je osvojio prvo mesto i poneo titulu frizera godine.

Marko je i ženski frizer, a prema njegovim rečima, dame su nešto zahtevnije kada je odabir boje i frizure u pitanju. Muškarci uglavnom znaju šta žele, a pripadnice lepšeg pola bi radije da se posavetuju, objašnjava Marko.

Ove sezone aktuelne su kraće ženske frizure i pastelni tonovi, što frizerima omogućava da ispolje kreativnost. Uprkos trendovima, predlaže Marko, najbolje je da se posavetujete se sa svojim frizerom ukoliko se odlučite za neku promenu.

Related posts

Vučić: Hotel Nais značajan, nalazi se na raskršću važnih puteva

Zorana Stekovic

Nasilje zajednička odgovornost roditelja, škola i medija

Zorana Stekovic

Borković 10. posle Hokenhajma

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija