2. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vulin o napadima na Vučića

Izvor: Alo! (Rajko Ristic)

„Nosioci sistema odbrane i oni koji su bliski predsedniku Vučiću prva su meta napada. Oni koji napadaju nadaju se da će tako obezglaviti sistem, usporiti njegov rad i pokazati svima da je veoma opasno biti uz Srbiju i Vučića. Toga sam svestan kao i Nebojša, Bata, Siniša“, poručio je u intervjuu za „Alo!“ Aleksandar Vulin, ministar odbrane.

Vučić je odustao od odlaska u Zagreb, povodom kongresa Evropske narodne partije, a  Vulin je povodom toga izjavio da Hrvati mrze Vučića i da je Hrvatska sramota EU, te da Vučić nije otišao tamo, kako ne bi dodatno pogoršao položaj preostalih Srba u Hrvatskoj.

Osim Vučića, na meti napada opozicionara su i Vučićevi saradnici: Siniša Mali, Nebojša Stefanović, pa i sam Vulin, koji na to kaže: „Nosioci sistema odbrane i oni koji su bliski predsedniku Vučiću prva su meta napada. Tako se nadaju da će obezglaviti sistem, usporiti njegov rad i pokazati svima da je veoma opasno biti uz Srbiju i Vučića. Toga sam svestan kao i Nebojša, Bata, Siniša i svesno sam izabrao da se borim, ne zato što ne umem da izigravam političara koji ne ulazi u sukobe već zato što znam da je borba potrebna, a da Vučića i njegovu politiku treba da brane na prvom mestu njegovi prijatelji i saborci, i da ne razmišljaju koliko ih to košta.“.

Related posts

Radovi na potisnom vodu, slabiji pritisak vode u celom gradu

Nikoleta Dragaš

Protest studenata na KiM: Uskoro štrajk glađu

Mica Milakov

„Jelisaveta Vasilić ličnost dana zbog toga što crta metu na čelo bratu predsednika Vučića?“ Oglasila se Nina Mitić povodom plaćenih medija

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija