27. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Predsednik Vučić dobro zahvaljujući pravovremenoj reakciji lekara VMA

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Prema rečima ministra Lončara, po prijemu je procenjeno da je predsednik Srbije životno ugrožen.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere da saniraju ovako ozbiljno stanje, a predsednik Vučić je, prema recima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

„Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam“, rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Related posts

Vučević: Zar Hrvatska nema važnijih tema od Srbije?

Nikola Miloševski

Vrščanin izgoreo u svom automobilu

Jasmina Petkovic

Pijačni barometar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija