21. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Vojvodina: Na delu najmonstruoznija kampanja protiv predsednika Vučića

Najmonstruoznija kampanja koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića kulminirala je neshvatljivim zadovoljstvom njegovih političkih neistomišljenika zbog predsednikovih zdravstvenih problema.

Činjenica da je ljudima u narušenom zdravstvenom stanju ljudski pružiti podršku njima je strana, ali im je blisko monstruozno likovanje zbog toga što je predsednik zbog kardiovaskularnih problema primljen na VMA. Ako čak i ne iznenađuju reakcije čitalaca na hrvatskim i prištinskim portalima, koji Vučiću ne mogu da oproste što je podigao Srbiju s kolena, vratio joj ugled i mesto koje joj u svetu pripada, ipak je zapanjujuća reakcija domaćih političkih neistomišljenika. Histerija Đilasovih sledbenika na društvenim mrežama zbog vesti da je predsednik u bolnici, još jednom pokazuje ne samo njihovu opredeljenost za politiku nasilja, već i želju da se predsedniku nešto dogodi, u nadi da će se domoći vlasti. Umesto ideje i programa, Đilasovi sledbenici još jednom su ponudili politiku čiste mržnje.

S druge strane, činjenica da su građani Srbije s olakšanjem dočekali vest o tome da je predsednik ipak u stabilnom zdravstvenom stanju govori o tome da većina u Srbiji jasno prepoznaje rad, trud i rezultate, pa i to da se za napredniju, jaču i bolju Srbiju povremeno plaća i sopstvenim zdravljem, saopštava SNS Vojvodina.

Related posts

Ljupčo Cvetkoski proglašen za najuspešnijeg trenera u 2018.

Jasmina Petkovic

Petar Petković u Vitinskom kraju

Mica Milakov

„OLUJA“ – Zločin koji ne smemo zaboraviti ! Vučić: Ovo je težak dan, ali danas su svi Srbi ujedinjeni gde god da žive!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija