2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Srbija Vesti

RTV Pančevo: Nedopustivo ponašanje novinara N1 prema predsedniku države

Menadžment Radio televizije Pančevo najoštrije osuđuje nedopustivo ponašanje novinara televizije N1 prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom jučerašnje konferencije za medije.

Kao medijska kuća želimo da ukažemo na nedostojno ponašanje naših „kolega“ sa N1. Posle jučerašnjeg najblaže rečeno nepristojnog i primitivnog ponašanja ne možemo da ostanemo nemi na ponašanje koje nikako nije na čast novinarskoj profesiji već je sasvim jasno, rezultat ličnog obračuna ove medijske kuće sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Odavno smo svi koji pratimo medijsku scenu u Srbiji taoci televizije N1 koja se na bukvalno svakom događaju gde je prisutan Aleksandar Vučić obračunava lično sa njim. Bez obzira što predsednik Vučić svaki put odgovara na pitanja N1, kojih ponekad bude i preko 10 na jednom događaju, i na potpitanja, i na upadanja u reč, i na provokacije, jučerašnje neprofesionalno i vandalsko ponašanje i „guranje“ telefona predsedniku države u lice uz nepristojna dobacivanja prevazišla su sve granice.

Ovde se radi o predsedniku države Srbije, poštovanju institucije naše države.

Izgleda da novinar N1 smatra da u njegovo profesionalno delovanje spada i nepoštovanje državnih institucija Republike Srbije, što je juče nedvosmisleno i pokazao.

Uvek smo spremni da ćemo stati uz naše kolege, profesiju, ali ovakvo ponašanje novinara N1 prevazilazi sve granice dobrog ukusa i zaslužuje najoštriju osudu svih medija.

Related posts

VUČIĆ: Može Tači da juri Putina koliko hoće, RUSIJA NIKAD NEĆE PRIZNATI KOSOVO!

Jasmina Petkovic

Bez vode Dobrovoljačka

Jasmina Petkovic

Manifestacija „Žene ženama“ održana u Gerontološkom centru Pančeva

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija