23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Funkcioneri SNS čistili danas Gradski kej

Funkcioneri gradskog odbora Srpske napredne stranke organizovali su danas akciju čišćenju tamiškog keja. Ideja je bila da funkcioneri svojim ličnim primerom i angažovanjem doprinesu zaštiti i očuvanju prirode.

Aktivisti i funkcioneri Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu sakupljli su danas smeće, papire i kese na tamiškom Keju. Oni su svojim ličnim primerom pokazali kolektivnu svest i kako bi grad trebalo da izgleda.  Prema rečima Saše Pavlova gradonačelnika Pančeva, Gradski odbor SNS-a je želeo da na ovaj način skrene pažnju građanima koliko je važno da nam grad bude čist.

U akciji je učestvovala i gradska menadžerka Maja Vitman je istakla da  su ovom akcijom članovi Srpske napredne stranke danas pokazali lokalnu odgovornost, ocenjujući da se ovakvim primerom utiče na svest građana.

U Pančevu se tokom cele godine organizuje nekoliko akcija u okviru kojih se čisti reka Tamiš, ali je važno da i priobalje bude čisto, rekla je Katarina Banjai, većnica za zaštitu životne sredine.

Unija mladih gradskog odbora SNS-a često organizuje ovakve akcije, pokazujući društvenu odgovornost, istako je Marko Mladenović

Svo sakupljano djubre preneto je kamionima JKP „Higijene“  na gradsku deponiju. Iz Gradskog odbora SNS-a najavljuju da će i u narednom peridu biti organizovane slične akcije u gradu, ali i u selima.

Related posts

Vučić sa Brendeom: Srbija želi da bude regionalni centar WEF

Luka Tešanović

„Dedin salaš“ i moderan i rustičan

Nikoleta Dragaš

Svaka kap krvi dragocena

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija