4. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Nov izgled Ulice Jovana Dučića u Omoljici

Ulica Jovana Dučića, koja je decenijama bila zapuštena, završena je na zadovoljstvo svih meštana Omoljice koji u njoj žive. Ulica je urađena na predlog mesne zajednice Omoljica i koštala je oko 2 miliona i 800 hiljada dinara. Projektom javno-privatnog partnerstva predviđeno je da se sve ulice u Omoljici rekonstruišu.

Čuli smo malu devojčicu koja je izrazila mišljenje o novom izgledu ulice i koliko će joj značiti kada se bude igrala sa drugarima. Ipak neće samo mladima značiti. Čak tri generacije porodice Kapetanović žive u Ulici Jovana Dučića, najstariji skoro četiri i po decenije. Jovanka, sa suprugom, decom i unucima. Prema njenim rečima, rekonstrukcijom ove ulice rešen je višegodišnji problem, dodajući da je sada prezadovoljna kako Ulica Jovana Dučića izgleda.

Novu rekonstruisanu Ulicu Jovana Dučića obišla je gradska menadžerka Maja Vitman i predstavnici mesne zajednice Omoljica. Maja Vitman je rekla da je ulica nedavno završena, odnosno da je urađena kolovzna konstrukcija, saobraćajna signalizacija ali i kolski prilazi koji će mnogo značiti stanovnicima.

Nov asfalt na oko 250 metara ulice Jovana Dučića dao joj je potpuno nov izgled. Blata i bara više neće biti.

Prema projektu javno-privatnog partnerstva predviđeno je da sve ulice u Omoljici budu rekonstruisane i uređene.

Related posts

„Zelenilo“ prikuplja novac da Petra pobedi

Luka Tešanović

Pavlov : Grad u ovoj godini izdvojio 40 posto više novca nego u prethodnoj za podsticaj zapošljavanja

Mica Milakov

Bilja Krstić otvara 17. „Ethno.com“

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija