30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Danijel Stefanović ugasio požar na automobilu u Karađorđevoj

Radnik pančevačke Higijene Danijel Stefanović sprečio je veću katastrofu kada se iz nepoznatih razloga zapalio automobil na parkingu u Karađorđevoj. On je pomogao pri gašenju požara i time spasao živote ljudi, s obzirom da je u autu bila boca sa plinom.

Dolovac Danijel Stefanović, obavljao je svoj redovan posao kada je primetio dim na parkingu u Karađorđevoj ulici. Kao odgovoran građanin i otac dvoje dece, nije razmišljao mnogo, već je pritrčao da sanira požar. Prema njegovim rečima, postojala je opasnost da vatra zahvati i druge automobile koji su se nalazili u blizini.

Vlasnica automobila, koja je bila sa detetom, rekla mu je da automobil koristi plin. Brzom reakcijom sprečeno je da dođe do eksplozije.

Vatrogasci su ubzro došli, a zahvaljujući Danijelovoj odlučnosti i prisebnosti, požar nije zahvatio okolne automobile. Ovo nije prvi put da Danijel pomaže ljudima u nevolji, već je pomagao prilikom  saobraćajnih nesreća i smatra da bi svako od nas trebalo da pomogne u nevolji.

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ: Nismo doneli konačnu odluku o vanrednim izborima

Mica Milakov

Pančevo u petak dobija novog stranog investitora, predsednik Vučić postavlja kamen temeljac za „Brose“

Mica Milakov

Isplata zarada radnicima ATP

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija