13. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Danijel Stefanović ugasio požar na automobilu u Karađorđevoj

Radnik pančevačke Higijene Danijel Stefanović sprečio je veću katastrofu kada se iz nepoznatih razloga zapalio automobil na parkingu u Karađorđevoj. On je pomogao pri gašenju požara i time spasao živote ljudi, s obzirom da je u autu bila boca sa plinom.

Dolovac Danijel Stefanović, obavljao je svoj redovan posao kada je primetio dim na parkingu u Karađorđevoj ulici. Kao odgovoran građanin i otac dvoje dece, nije razmišljao mnogo, već je pritrčao da sanira požar. Prema njegovim rečima, postojala je opasnost da vatra zahvati i druge automobile koji su se nalazili u blizini.

Vlasnica automobila, koja je bila sa detetom, rekla mu je da automobil koristi plin. Brzom reakcijom sprečeno je da dođe do eksplozije.

Vatrogasci su ubzro došli, a zahvaljujući Danijelovoj odlučnosti i prisebnosti, požar nije zahvatio okolne automobile. Ovo nije prvi put da Danijel pomaže ljudima u nevolji, već je pomagao prilikom  saobraćajnih nesreća i smatra da bi svako od nas trebalo da pomogne u nevolji.

Related posts

Vučić čestitao pobedu Micotakisu

Zorana Stekovic

HOBOTNICA BRAĆE ĐILAS Lider Saveza za Srbiju ima brata Gojka o kome svi ćute – U pitanju je moćnik koji deluje iz senke

Nikoleta Dragaš

U Srbiji 54 novih slučajeva koronavirusa, preminuo 1 pacijent

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija