21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Dejana Lutkić: „Sredstvima grada lakše do posla“

Uz malo truda i napora može sve. Dejana Lutkić iz Pančeva je otvorila perionicu i počela samostalan posao. Ona i suprug su napravili biznis plan, konkurisali i dobili novac koji im je omogućio kupovinu mašina ua pranje i sušenje veša, pegle i ostale neophodne opreme.

Skoro deceniju i po Dejana Lutkić je radila kod privatnika u različitim prodavnicama. Onda je došla na ideju da  sa suprugom započne samostalni biznis, odlučili su da otvore  perionicu za veš.

Novac za pokretanje biznisa dobili su od Grada Pančeva i radi se o 500 hiljada dinara. Dejana Lutkić želi da razvija i jača svoj posao.

Prema rečima člana Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenka Čučkovića, u okviru lokalnog akcionog plana postoji osam mera za smanjenje nezaposlenosti. Ove godine mere su dale odlične rezultate.

Grad Pančevo će i u narednoj budžetskoj godini raditi na smanjenju nezaspolenosti. U svemu ovome pomoćiće i strane investicije kao što su ZF i Brose.

Related posts

SNS prvi predao listu za pokrajinske izbore

Nikoleta Dragaš

Srbi idu na izbore, da Albanci ne bi preuzeli kontrolu na severu

Luka Tešanović

Vučić i Oricio o reformama, pravosuđu, medijima…

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija