2. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Pola veka Karate kluba „Radnički“ Kovin

Karate klub „Radnički“ iz Kovina obeležio je 50 godina postojanja. Tim povodom organizovana je svečanost u Centru za kulturu, kao i izložba fotografija, a objavljena je i knjiga „Pola veka Karate kluba Radnički Kovin“.

Karate klub „Radnički“ proslavio je 50. rođendan. Od osnivanja do danas, imao je brojne rezultate i vrhunske takmičare. Na svečanosti koja je organizovana povodom obeležavanja pola veka postojanja, predsednik i osnivač kluba rekao je da mu je zadovoljstvo što klub u kontinuitetu postoji i da se nada da će nastaviti da traje još dugo.

Ovo je jedan od najstarijih karate klubova u našoj zemlji i regionu, naglasio je trener Saša Đorđević. On je dodao da sva naseljena mesta opštine Kovin u okviru Karate kluba „Radnički“ imaju karate sekcije gde mališani mogu da treniraju.

Predsednica Opštine Kovin, Sanja Petrović, čestitala je jubilej Karate klubu „Radnički“ i poželela još mnogo uspeha ovom klubu.

Povodom obeležavanja pet decenija rada Karate kluba, priređena je izlžba fotografija na kojima se mogao videti razvojni put ovog kluba. Takođe, objavljena je i knjiga „Pola veka Karate kluba Radnički Kovin“ u kojoj je predstavljen rad kluba od osnivanja do danas.

Related posts

FUDBAL: „Dinamo“ nerešeno sa Novosađanima

Luka Tešanović

Moleban u Nišu – podrška sveštenstvu i narodu u Crnoj Gori

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa bivšim i novim ambasadorom Kazahstana

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija