31. marta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za 8. novembar

VREME – U Pančevu  prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 12° C, maksimalna dnevna 20° C.U subotu pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljusU nedelju oblačno, povremeno sa kišom, uz delimično razvedravanje do kraja dana. U ponedeljak  I utoraksuvo sa sunčanim intervalima. a u sredu novo naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura narednih dana i do 21°C.

 BIOPROGNOZA – Услед очекиваних биометеоролошких прилика известан опрез се саветује особама са варирајућим крвним притиском и срчаним проблемима, као и астматичарима. Нерасположење и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се додатна пажња у саобраћају.

 Na današnji dan 1918. godine Srpska vojska oslobodila je Pančevo, bio je to početak oslobađanja Banata i njegovog prisajedinjenja Kraljevini Srbiji. Jedinicom koja je oslobodila grad komandovao je kapetan Petar Aračić, potonji general. Dan oslobođenja danas se obeležava kao dan grada Pančeva.

VODA – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u 10h ostati Drinska ulica. Vode neće biti do završetka radova na mreži.

HITNA42 – ambulantna pregleda, 6 – kućnih poseta, 8 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom. Jedan prevoz u gradu i jedno dete prevezeno do bplnice u Tiršovoj ulici u Beogradu. Nije bilo saobraćajnih nezgoda i intervencija na javnom mestu

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –    2 devojčice

ATP – Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 08.11.2019. g. se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isključuju:
1. Vršac Starine Novaka od Sv. Miletića do Voj. Putnika, Laze Nančića od  Bore Kostića do Kosovske. 09:00-14:00
2. Pančevo Ružina Od S. Miletića do M. Pijade i Ružin prosek. 08:00-12:00
3. Pančevo Kajmakčalanska od trafo-stanice do pruge sa prosekom (kod br.58a). 09:00-13:30
4. Pančevo Ul. Pere Segedinca. 09:30-11:00
5. Pančevo Ul. Letnja. 11:30-12:30
6. B. N. Selo Ul. Šantićeva od V. Dokne do utrinske, Utrinska i V. Dokne od 29. Novembra do Šantićeve. 08:30-14:00

 

Related posts

Gradska menadžerka Maja Vitman : Osuđujemo retoriku i uvrede Trifunovića i njegovih mentora iz SzS

Mica Milakov

Servisne informacije

Mica Milakov

Servisne informacije za 30. decembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija