27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Najvažnije Vesti

„Pametno drvo“ u Alibunaru

Omladina, ali i stariji meštani, imaće ubuduće razlog više da vreme provode u parku u centru Alibunara. U saradnji sa lokalnom samoupravom, kompanija MTS postavila je na ovoj lokaciji takozvano „pametno drvo“.

Mladi u Alibunaru gde se često okupljaju, čekajući između ostalog i autobus, sada će imati besplatan besplatan wifi. Pametno drvo u Alibunaru koje je postavljeno, dizajnirano je tako da može da se uklopi i u trgove i u parkove, jer pored svoje namene da građanima omogući besplatan internet služi i kao ukras u gradovima u kojima se postavi.

U Alibunaru su ponosni na činjenicu da je ovo drvo domaći proizvod, jer su ga u potpunosti izradili inženjeri Telekoma Srbija i partnerskih firmi.

Pametno drvo ima prečnik od oko 150 metara i može da ga koristi nekoliko stotina građana u isto vreme. Takođe na drvetu su postavljeni razni priključci i „gedžeti“ koji će mladima omogućiti da lepše provode vreme i da pune svoje pametne uređaje

„Pametno drvo“ je projekat koji su sproveli MTS i Opština Alibunar. Mreža se postavlja i u stambenim i poslovnim prostorima tako da Alibunar ide krupnim koracima da bude jedna moderna opština.

Osim bržeg interneta korisnici u Alibunaru imaće i bolji prijem i konekciju na kablovsku mrežu, kao i savremeno povezivanje sa svetom. U Alibunaru su ponosni na činjenicu da je ovo drvo domaći proizvod, jer su ga u potpunosti izradili inženjeri Telekoma Srbija i partnerskih firmi.

Related posts

Podrška Kraljevčana SNS-u

Nikola Miloševski

Vučić Čepurinu: Hvala za sve što ste uradili za sedam godina u Srbiji

Zorana Stekovic

Aleksandar Stevanović novi gradonačelnik Pančeva

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija