17. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija

SKANDAL! Tokom emisije „Upitnik“ Vučić pročitao PRETNJU koju mu je uputio Boško Obradović!

Predstavnik opozicije javno zapretio predsedniku Srbije!

Članovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruženja „1od5miliona“ okupili su se večeras ispred zgrade RTS-a, kako bi, prema današnjoj najavi, sačekali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će gostovati u emisiji Upitnik na toj televiziji.

I dok je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odgovarao na pitanja novinarke u emisiji „Upitnik“, Boško Obradović je uputio skandaloznu pretnju.

Govoreći tokom intervjua, Vučić je rekao: Boško Obradović upravo dao izjavu da ne znaju da sam u zgradi i da će on da mi sudi. Evo da mu kažem – ovde sam u Takovskoj, samo nekoliko metara iznad njih.

Ostaje da se vidi da li će nadležne službe, kao što je to praksa svuda u svetu, da reaguju na otvorene pretnje predsedniku Srbije i privedu na saslušanje bahatog Boška Obradovića koji se ponaša kao da za njega zakon ne važi.

Related posts

Predsednik Vučić ponudio pomoć Veneciji

Zorana Stekovic

VUČIĆ NA RTS: Albanci spremaju haos , pripremaju hapšenje 26 sprskih policajaca

Mica Milakov

VUČIĆ PRED HILJADAMA LJUDI OTVORIO JUŽNI KRAK KORIDORA 10: Nemam dovoljno reči za ovaj poduhvat, OVO DANAS JESTE SRBIJA!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija