30. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Obradović najavio pokušaj izazivanja haosa na ulicama

Boško Obradović najavio pokušaj izazivanja haosa i nasilja na ulicama Beograda i objavio da će pripadnici SzS večeras ispred zgrade RTS-a dočekati predsednika Vučića koji gostuje u emisiji „Upitnik“.

Obradović je,  posle tajnog sastanka sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom u rezidenciji u Puškinovoj, na  društvenim mrežama objavio da će pripadnici SzS večeras ispred zgrade RTS dočekati predsednika Vučića koji treba da gostuje u emisiji „Upitnik“.

Navodno, građani će se „spontano“ okupiti kako bi predsednika pitali ono što RTS neće smeti,a zapravo iza svega se krije pakleni plan! Naime, bezbednosne službe došle su do saznanja da bi tokom večerašnjeg okupljanja Đilasovih i Boškovih pristalica ispred RTS, moglo da dođe i do pokušaja napada na predsednika Srbije.

Postoje i informacije da bi neko iz mase mogao i da zapuca ka predsedniku i njegovom obezbeđenju što bi bilo iskorišćeno za pokušaj izazivanja vanrednog stanja u zemlji – upozorava izvor Informera

Bezbednosne službe imaju saznanja da bi tokom okupljanja moglo da dođe i do pokušaja napada na predsednika Srbije, navodi Informer.

Related posts

Zbog havarije, u petak 1. marta, bez grejanja građani Sodare i Centra od 10 časova !

Mica Milakov

Fijasko protesta u Kovinu. Došlo dvadesetak meštana …

Mica Milakov

Promena vremena loš saveznik hroničnim bolesnicima

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija