31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija

Servisne informacije za utorak 29. oktobar

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 11° C, maksimalna dnevna 18° C.U sredu oblačno i suvo. U četvrtak umereno oblačno. U petak sunčano. U subotu umereno oblačno. Duvaće umeren, severozapadni vetar. Minimalna temperaturaod 3 do 12 ° C, maksimalna dnevna od 4 do  18° C.

BIOPROGONOZA – Неповољна биометеоролошка ситуација за хронично оболеле и осетљиве особе. Опрез се саветује астматичарима и кардиоваскуларним болесницима. Реуматски болови и несаница су очекиване метеоропатске реакције. Учесницима у саобраћају се препоручује повећана пажња.

HITNA35 – ambulantna pregleda, 8 – kućnih poseta, 6 – dece .  Pomoć su tražili hronični bolesnici sa povišenim krvnim  pritiskom, povišene temperature . Nije bilo intervencija na javnom mestu i saobraćajnih neezgoda. 7 prevoz van grada

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Novi Svet, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE  –     3 dečaka

ATP – Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića, došlo je do izmena saobraćaja na linijama ATP-a.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade  ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada i u ulici Svetog Save ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaju  ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku.

Autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koriste  trasu : AS – ul.Svetog Save (koriste se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan kašnjenja i izostanaka nema kaže  dispečar u ATP-u

Od 15.01.2019.godine, u gradskom saobraćaju, JKP ATP primenjuje se red vožnje koji važi za vreme školskog raspusta uz dodatne polaske na sledećim linijama :

– Linija 3 Stari Tamiš-Pančevo-Jabuka : dodatni polasci u 12:00 časova iz centra Grada ka Starom Tamišu i Jabuci i u 12:30 časova iz Starog Tamiša i Jabuke, –

  • Linija 4 Centar-Mladost-Minel : dodatni polasci u 12:00,18:00 i 19:00 časova iz centra Grada ka Minelu i 12:30 iz Minela ka centru Grada i
  • Linija 6 Centar-Strelište-RNP : dodatni polasci u 12:00 (do Vojlovice),18:00 (do RNP-a) i 19:00 časova (do Vojlovice) iz centra Grada i 12:30 (iz Vojlovice), 18:30 (od RNP-a) i 19:30 (iz Vojlovice) do Autobuske stanice

Autobusi za Beograd saobraćaju od 4.45, a od 5.30 do 19.30 radnim danima saobraćaju na svakih 15 minuta,  u jutarnjim satima od 5.30 do 8.30 saobraćaju i novim putem.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Voz za Vršac  saobrača normalno dok  šinobus za Zrenjanin  ne saobraća zbog renoviranja pruge.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka putničkog voza iz Vršca, sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

 Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev.

Dana 29.10.2019. g. se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isključuju:
1. Pančevo Ul. Filipa Višnjića od Cara Lazara do Cara Dušana (neparna strana).   09:30-11:30
2. Vršac Svetozara Markovića od Sterijine do Vojvode Knićanin. 09:00-13:00
3. Vršac Ljutice Bogdana,

Bore Kostića od Ž. Jovanovića do L. Nančića.

11:00-14:00

 

Related posts

Česi održali proslavu u Gaju

Jelena Obradović

Nove promene u skupštinskim klupama: SPS VIŠE NIJE PARLAMENTARNA STRANKA U OPŠTINI OPOVO

Zorana Stekovic

Radno vreme Doma zdravlja za praznike

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija