28. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

ComNet Srbija na Sajmu informisanja

Udruženje elektronskih medija Comnet Srbija, predstavilo se na  Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga. Mnoge medijske ličnosti posetile su njihov štand, što je ujedno bila prilika da  podele utiske o ovom udruženju I njihovom značaju za našu medijsku scenu.

Media market,odnosno Sajam informisanja, komunikacija i marketinga, održan je peti put I kao I prethodnih godina privukao je veliku pažnju posetilaca. Na njemu se predstavilo I Udruženje elektonskih medija Comnet Srbija, čiji štand je bio izuzetno posećen. Osim ličnosti iz kulture, informisanja, sporta,  štand su posetili i analitičari, istoričari, većnici grada Beograda. Ovo je bila izuzetna prilika da se lokalne I regionalne televizije, koje su deo Comneta predstave, a ujedno najave i svoje velike projekte. Saradnja, razmena iskustva, zajednički rad na unapređenju položaja svih članica, ali I proširenje mreže je cilj kome one teže. Višestruke su benefiti koje Udruženje pruža I zato je ono svakog dana “bogatije” novim članicama.

Predsednica Upravnog odbora Comneta, Emilija Marić, istakla je da je bilo zadovoljstvo osnovati udruženje. Za njih je početak price bio izazov I ubrzo je mnogo istomišljenika prepoznalo značaj onoga što su počeli da rade. O zainteresovanosti  medija za udruživanjem, pokazatelj nam je brojka od više od 300 članica, koliko ih je sada u Comnetu.

Prema rečima potpredsednika Upravnog odbora Comnet,  Vladana Stefanovića, udruživanje lokalnih medija izuzetno je bitno, jer njihova snaga se meri kroz zajednički rad. Sve barijere na koje su lokalni mediji nailazili timski su prevaziđene.

Unapređenje rada, ali I praćenje najnovijih trendova je moto kojim se Comnet vodio I koji će biti glavni cilj i u budućnosti, zaključili su iz ovog udruženja.

 

Related posts

Predsednik Vučić: Izbori 19. ili 26. aprila

Zorana Stekovic

Posle pet decenija u Pančevu se renovira vodovodna mreža u dužini od preko 24 kilometara

Mica Milakov

Ponovo radi skener u Opštoj bolnici

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija