28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Odbori Srpske napredne stranke u južnom Banatu proslavili slavu Sv. Petku

Nakon rezanja slavskog kolača, u ime predsednika stranke Aleksandra Vučića, predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić čestitao je članovima stranke krsnu slavu, poželeo prisutnima zdravlja i porodične sreće, istakavši da ih u narednom periodu čekaju izbori na kojima će imati priliku da potvrde svoj dobar rad u prethodnih tri i po godine.

 

Prisutne je pozdravila i kuma, domaćin ovogodišnje proslave Ivana Divljački, koja je jabuku, odnosno domaćinstvo za narednu slavu predala potpredsedniku Opštinskog odbora Predragu Ginculju.

U Beloj Crkvi, odnoso Jasenovu, Sprska napredna stranka je takođe proslavila slavu. Darko Bogosavljević, predsednik Opštine poželeo je svima zdravlja, mnogo uspeha, rezultata i boljitka za sve ljude u Beloj Crvki. Domaćin slave Sanela Motorov rekla je da joj je drago što su ljudi došli u ovolikom broju. Kako je navela boljitak se oseća svuda, i u Jasenovu i u samoj Beloj Crkvi, dodajući da očekuje da se tako nastavi i narednih godina.

Slavu su proslavili odbori SNS u Kovinu,Vršcu, Alibunaru, Plandištu i Kovačici.

Related posts

Stižu pozivi za osobe koje su civilno sluzile vojni rok

Jelena Obradović

Servisne informacije za 16. oktobar

Zorana Stekovic

JKP “Drugi oktobar” iz Vršca podigao stepen održavanja javne higijene

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija