26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Zelenilo koristi svaki trenutak da nam ulepša grad

U okviru zamene prolećnog rasada novim, jesenjim rasadom, i priprema površina za  predstojeću sezonu, radnici JKP „Zelenilo“- sektor „Proizvodnja“,danas su raspoređeni u naseljima Tesla i Strelište.

U naselju Tesla, na zelenoj površini kružnog toka, u planu je plevljenje, orezivanje ruža i sadnja lukovica Lala. Paralelno je druga ekipa, istog sektora, zadužena za košenje u ulici Bore Stankovića na Strelištu.

Radnici sektora „Održavanje“, angažovani su na košenju travnjaka na javnim zelenim površinama na sledećim lokacijama : ul.Žarka Zrenjanina , ul.Ive Kurjačkog, ul.Stevana Šupljikca sa poprečnim ulicama, naselja Topola i Železnička kolonija. .U parku Narodna bašta, u narednim danima, radnici JKP Zelenila mašinski će kositi travnate površine i sakupljati opalo lišće.

Nastavlja se i sa utovarom grana, korova i zelenog materijala u ulici Miloša Trebinjca i Spoljnostarčevačkoj ulici kao i sa započetim mašinskim košenjem korova na vetrozaštitnim pojasevima Pančevo-Bavanište i Banatsko Novo selo – Vladimirovac.

Related posts

Sudar na Novoseljanskom, jedno lice teže povređeno

Jelena Obradović

Psihijatrijska bolnica „Kovin“ prima samo hitna psihijatrijska i neurološka stanja

Nikola Miloševski

Čestitka gradonačelnice Vršca

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija