10. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Omoljčani dobili banku, otvorena Poštanska štedionica !

Obogaćena tradicijom i očuvanju nepromenljivih vrednosti, danas se sa ponosom može istaći da je Banka Poštanska štedionica AD Beograd, sa otvaranjem ekspoziture u Omoljici, izrasla u modernu poslovnu Banku. Simbolično vrpcu je sa članom saveta MZ Omoljica Đurom Topalovićem presekao Srboljub Stoiljković iz Ivanova. Duboko u osmoj deceniji života, Srboljub je izjavio da je prezadovoljan zato što će banku imati samo nekoliko kilometara od svoje kuće.

Srboljub ima 17 unučadi, 18 na putu, a porodica mu se bavi poljoprivredom. Sa Poštanskom štedionicom u Omoljici imaće mnogo opcija za podsticaj svog porodičnog biznisa.

 

Ulica Živojina Mišića, gde se nalazi ekspozitura Poštanske štedionice, bila je danas prepuna zadovoljnih meštana, koji više neće morati da prelaze 10km kako bi podigli platu, penziju… Banka se nalazi u ovoj ulici na broju 2, a postavljeni su i bankomati.

Kombinacija tradicionalnih vrednosti i modernih trendova, rezultirala je učvršćivanjem Banke kao lidera u poslovanju sa stanovništvom, zahvaljujući pre svega mudrom rukovođenju i poslovnoj strategiji zasnovanoj na orijentaciji ka klijentu uz striktnu kontrolu rizika i na brzom razvoju novih proizvoda

Omoljčani će imati sada savremeni elektronski platni promet i sve bankarske usluge kao što su dinarska i devizna štednja, tekući i devizni računi, platne kartice domaćih i najvećih svetskih brendova, devizni transferi, kreditne linije za privredu i stanovništvo, izdavanje garancija, rad sa hartijama od vrednosti, samo su deo bankarske ponude Banke Poštanska štedionica AD Beograd. Radno vreme Banke je radnima danima od 8 do 14 časova i 30 minuta, subotom do 12, dok nedeljom banka ne radi. Još jednom da ponovimo Poštanska štedionica nalazi se u Omoljici u Ulici Živojina Mišića broj 2.

 

Related posts

Potpisan ugovor za brzu saobraćajnicu od Iverka do Lajkovca

Aleksandra Miloševska

Akcija „Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!“ na Zelenoj pijaci

Nikoleta Dragaš

Gradski štab u Pančevu uveo mere u skladu sa vanrednim stanjem

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija