30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Hronika Najvažnije Vesti

Izgoreo zbog paljenja strnjika?

Vatra ovih dana česta je pojava na oranicama, dok dim prekriva puteve u Južnom Banatu. Pre nekoliko dana požar je buknuo i u neposrednoj blizini Plinske stanice u blizini Vršca, nedaleko od kuća. Apeli nadležnih organa ne dopiru do onih koji pale njive. Njihova bezobzirnost, i ove godine, uzela je žrtvu.

S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca preminuo je na njivi, pokušavajući da ugasi požar koji je nepoznata osoba izazvala na polju pored. On je otišao do svog imanja nadomak sela da proveri stanje zemljišta, kada je ugledao kako se požar nekontrolisanom brzinom širi i ide ka njegovom imanju.

Kada je stigao do svog imanja, vatra je već zahvatila veći deo zemljišta, a  S. M.  se nagutao dima. Komšije su odmah reagovale, a ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto gde se dogodila nesreća. Nesrećni S. M. preminuo je na putu za Beograd.

Related posts

Uskoro se završavaju pružni prelazi u Kovačici

Katarina Popović

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Zorana Stekovic

Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija