6. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevački izdavači na 64. Sajmu knjiga

Danas se svečano otvara 64. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Svi ljubitelji knjige mogu posetiti ovu manifestaciju do 27. oktobra i naći omiljene naslove po povoljnoj ceni. Tradicionalno i ove godine među izavačima biće i pančevački štand.

Jedno od najznačajnijih dešavanja na kulturnoj mapi Evrope je Međunarodni sajam knjiga u Beogradu. Svi koji vole da čitaju i saznaju šta je to novo u „svetu hartije“ moći će to da učine na ovoj manifestaciji. Organizatori i ove godine nisu odstupili od tradicije, pa će se svi ljubitelji knjige ponovo naći na istom mestu u nedelji koja je pred nama. Ni ovog puta Pančevci neće izostati sa Sajma knjiga.

Pančevačka biblioteka predstaviće se sa nekoliko izdanja, a jedno od njih nam je predstavio Goran Trailović. Knjiga „Ruske izbeglice u Pančevu“ predstavlja je već u Rusiji i ,kako je rekao Trailovioć, reakcije su pozitivne.

Tokom osam dana posetioci Beogradskog sajma moći će da sagledaju aktuelnu domaću izdavačku produkciju i da po najpovoljnijim cenama obogate svoje privatne biblioteke najnovijim naslovima, ali i antikvarnim knjigama i stripovima.

 

 

Related posts

Slava u Starčevu

Nikoleta Dragaš

Prodavnice na Kosovu ponovo rade

Nikoleta Dragaš

Servisne informacije za 28. januar

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija