26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Živković i Stojadinov apelovali da se ne uništava javna imovina

Nedavno su odsečeni i ukradeni kablovi sa četiri stuba kod Hale sportova na Strelištu. Svoje komentare povodom ovog događaja za regionalnu Televiziju Pančevo dali su Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i Predrag Stojadinov, direktor JKP “Mladost”.

Pre nekoliko dana pokradeni su kablovi i oštećena oprema na četiri stuba kod Hale sportova u Ulici Radivoja Koraća. Gradska uprava podnela je krivičnu prijavu protiv N. N. lica za seču i krađu kablova i oštećenje javne rasvete.

Sekretarijat za investicije je dobio prijavu da ne radi nekoliko svetiljki javnog osvetljenja, kod Hale sportova. Izlaskom na teren utvrđeno je da su na četiri stuba javnog osvetljenja pokradeni poklopci na otvorima stuba za pristup priključnoj ploči.

U ovoj krađi opreme i kablova pričinjena je materijalna šteta u iznosu oko 810 hiljada dinara za 4 stuba. Za radove na propravci oštećenih subova sačinja je kalkulacija cene i radova sa materijalom.

Related posts

SNS u Pančevu čestitao građanima Usrks koji slave po grerogijanskom kalendaru

Mica Milakov

Pokrajinska vlada osvetljena zastavama Kine, Norveške, Italije i regije Lombardije

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: Vučića napadaju jer neće da prizna Kosovo

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija