20. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

„Zelenilo“ i „Higijena“ uredili naselje Zelengora

Divlje deponije u Pančevu polako postaju prošlost. Akcijom koje su pokrenule „Higijena“ i „Zelenilo“, one se čiste i uklanjaju, dok se na taj prostor stavlja zemlja i sadnice. U protekla dva meseca se sprovode ovakve akcije na teritoriji Pančeva a sada je na red došla Zelengora.

Divlje deponije iz dana u dan, odnosno nedelje u nedelju, polako nestaju i postaju prošlost. Na redu je stigla naselje Zelengora. Uklanjanje divljih deponija i postavljanje zelenog pojasa značiće građanima mnogo.

Mnogi delovi Pančeva koji su do nedavno bili problematični zbog divljih deponija, delom i zbog nemara nesavesnih građana, sada dobijaju drugačiji i lepši izgled.

Ovakve akcije će se nastaviti i u narednom periodu, kako su najavili rukovodioci „Zelenila“ i „Higijene“. Do sada je uređeno nekoliko delova grada.

Related posts

„Književnost u četiri godišnja doba“ – zima u Pančevu

Nikoleta Dragaš

BASARIĆ KAO KARLO PONCI ! Dobrosavljev : Oteo je zemlju mom dedi. Baka mi je izgubila moć govora, deda umro vucarajući se po pančevačkom sudu!

Mica Milakov

VUČIĆ pred 15.000 Pančevaca. Predsednika dočekalo više ljudi u Pančevu nego što ih je opozicije ikad videla na protestu ! Vučić : NOVI INVESTITORI, PUTEVI I OBJEKTI ZA NAJMLAĐE ZA JUŽNI BANAT.

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija