29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

„Zelenilo“ i „Higijena“ uredili naselje Zelengora

Divlje deponije u Pančevu polako postaju prošlost. Akcijom koje su pokrenule „Higijena“ i „Zelenilo“, one se čiste i uklanjaju, dok se na taj prostor stavlja zemlja i sadnice. U protekla dva meseca se sprovode ovakve akcije na teritoriji Pančeva a sada je na red došla Zelengora.

Divlje deponije iz dana u dan, odnosno nedelje u nedelju, polako nestaju i postaju prošlost. Na redu je stigla naselje Zelengora. Uklanjanje divljih deponija i postavljanje zelenog pojasa značiće građanima mnogo.

Mnogi delovi Pančeva koji su do nedavno bili problematični zbog divljih deponija, delom i zbog nemara nesavesnih građana, sada dobijaju drugačiji i lepši izgled.

Ovakve akcije će se nastaviti i u narednom periodu, kako su najavili rukovodioci „Zelenila“ i „Higijene“. Do sada je uređeno nekoliko delova grada.

Related posts

Košarka i fudbal za vikend u Pančevu

Luka Tešanović

DIREKTOR „DALASA“ IZ TUTINA PORUČIO VUČIĆU: Hvala Vam, predsedniče! Izdržite u naporima da Srbiju izvedete iz prošlosti i dovedete na put u bolju budućnost!

Katarina Popović

„Eko-Tamiš“ – uspešan projekat Srbije i Rumunije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija