1. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Vučić: Nisam znao da postoji otrov na etničkoj osnovi

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razmotrili situaciju u regionu. Predsednik Vučić je izrazio zabrinutost zbog atmosfere na Kosovu i Metohiji, posle tamošnjih izbora, i izazivanja tenzija od strane Prištine. On je rekao da nije znao da postoji otrov koji selektivno deluje na etničkoj osnovi, ali da će insistirati na sveobuhvatnoj istrazi i kažnjavanju lažova i prevaranata, koji su ovu sramnu medijsku akciju organizovali.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali o završnim pripremama za posetu premijera Dmitrija Medvedeva u subotu, 19. oktobra. Oni su rekli da je program posete intenzivan i sadržajan, kao i to da će na najbolji način odraziti odlične političke odnose i široki spektar saradnje Srbije i Rusije. Kako su istakli dvojica sagovornika, poseban značaj imaće zajedničko obeležavanje 75-godišnjice oslobođenja Beograda, koje potvrđuje slobodarsku tradiciju i bratstvo dvaju naroda.

 

Related posts

Promocija dolovačke „Vinarijade“ u Pančevu

Jasmina Petkovic

Vučić i premijer Lesota: Zahvalnost za podršku oko KiM

Nikoleta Dragaš

Koncert Tijane Bogićević danas u 18 sati

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija