31. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Otvoreno novo dečje igralište na Sodari

Zahvaljujući Mesnoj zajednici „Centar“, stanovnici naselja Sodara, pre svega oni najmlađi dobili su danas novo, rekonstruisano igralište iza vrtića Pupoljak, sa penjalicama, ljuljaškama, klackalicama. Deca su dali i novo ime igralištu – SODARČE.

Veselo je i šareno bilo je danas u naselju Sodara. Veliki broj mališani došao je sa svojim roditeljima da vidi, ali i da se igra na novom igralištu koje se nalazi iz vrtića Pupoljak. Roditelji, ali bake i deke su zadovoljni što sada imaju novo mesto gde njihova deca i unici mogu da provode vreme sa vršnjacima.

Ljudi iz Mesne zajednice „Centar“ su pre izvesnog vremena krenuli sa uređenjem ovog prostora, jer prema rečima Mirjane Savkov , potpredsednice MZ Centar ovde je bilo smeća, a nije bili ni ljuljaški i klackalica. Igralište su uredili zajednosa JKP „Zelenilom“.

Mališane su danas zabaljali animatori i mađioničar Igor Trifunov. U narednom periodu u MZ „Centar“ najavlju da će uređivati i ostali dečja igrališta na području svoje mesne zajednice, ali i da će se raditi i na uklanjanu divljih deponija, zajedno sa Higijenom.

 

Related posts

Dezinfekcija ulica u Banatskom Novom Selu

Katarina Popović

Ministar Vulin o saradnji razgovarao sa generalnim sekretarom ODKB

Aleksandra Miloševska

VUČIĆ: Želimo normalne odnose sa Crnom Gorom, nemamo bližeg – Vrata Srbije otvorena za sve ljude iz te zemlje

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija