19. januara 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Obeležen Dan Opštine Kovin

Obeležavajuži Dan grada, 4. oktobar, predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović, osvrnula se na sve što je urađeno u prethodnom periodu u ovom mestu. Reč je o kapitalnim investicijama za Kovin, na koje su meštani dugo čekali, zatim nova zgrada Hitne medicinske pomoći kao i sale za male sportove… To je samo deo investicija koji su građanima Kovina bili veoma potrebni.

Na svečanoj sednici dodeljene su četiri plakete i dve povelje. Za velike doprinose plaketu su primili, generalni direktor društva Sava Krstić  „Utva silosi“ ap. Kovin, direktor Jovan Grubić „Grubić komerc“ ,  osnivač i vlasnik firme „Plamen“ Dragan Jankov i „INVAL-STAT“ DOO Kovin.

Povelju su primili predsednica opštinskog Udruženje penzionera Kovin, Danica Radmanović i  proslavljeni odbojkaški trener Aleksandar  Vladisavljev .

Kulturno umetničkim programom nacionalnih manjina završena je svečana sednica. Predsednica Opštine Sanja Petrović istakla je da su  svi započeti projekti uspešno završeni i da su mnogi u toku. Kako je naglasila Sanja Petrović, ova lokalna samouprava radila je u korist građana i sve što je obećano je i ispunjeno.

Predsednica Opštine Sanja Petrović je poručila da ovde nije kraj projektima, već da se nastavlja sa još jačim i predanijim radom za opštinu Kovin. Da se grade obrazovne, zdrvstvene, kulturne i druge ustanove i objekti, značajni za sve građane .

Related posts

UEM COMNET: Zaštititi medije od vandala

Nikoleta Dragaš

Vučić za FT: Moramo sami o sebi da brinemo

Zorana Stekovic

Produženi boravak zahvaljujući Gradu Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija