25. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Obeležen Dan Opštine Kovin

Obeležavajuži Dan grada, 4. oktobar, predsednica Opštine Kovin Sanja Petrović, osvrnula se na sve što je urađeno u prethodnom periodu u ovom mestu. Reč je o kapitalnim investicijama za Kovin, na koje su meštani dugo čekali, zatim nova zgrada Hitne medicinske pomoći kao i sale za male sportove… To je samo deo investicija koji su građanima Kovina bili veoma potrebni.

Na svečanoj sednici dodeljene su četiri plakete i dve povelje. Za velike doprinose plaketu su primili, generalni direktor društva Sava Krstić  „Utva silosi“ ap. Kovin, direktor Jovan Grubić „Grubić komerc“ ,  osnivač i vlasnik firme „Plamen“ Dragan Jankov i „INVAL-STAT“ DOO Kovin.

Povelju su primili predsednica opštinskog Udruženje penzionera Kovin, Danica Radmanović i  proslavljeni odbojkaški trener Aleksandar  Vladisavljev .

Kulturno umetničkim programom nacionalnih manjina završena je svečana sednica. Predsednica Opštine Sanja Petrović istakla je da su  svi započeti projekti uspešno završeni i da su mnogi u toku. Kako je naglasila Sanja Petrović, ova lokalna samouprava radila je u korist građana i sve što je obećano je i ispunjeno.

Predsednica Opštine Sanja Petrović je poručila da ovde nije kraj projektima, već da se nastavlja sa još jačim i predanijim radom za opštinu Kovin. Da se grade obrazovne, zdrvstvene, kulturne i druge ustanove i objekti, značajni za sve građane .

Related posts

Vučić:Povucite varvarske tarife i odmah ćemo razgovarati

Jasmina Petkovic

Vučić: Pokazujemo da brinemo o običnom čoveku

Zorana Stekovic

Republički hidrometeorološki zavod: U JUŽNOM BANATU VISOK INDEKS UV ZRAČENJA

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija