21. novembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

„Zelenilo“ u akciji: Od utovara granja i korenja do zalivanja jesenjeg rasada

Radnici JKP „Zelenilo“ Pančevo nastavili su, po planu održavanja javnih zelenih površina, sa redovnim košenjem na više lokacija u gradu,a započeli su i sa košenjem u naselju Stari Tamiš. Takođe je nastavljeno sa utovarom granja,korova i zelenog materijala u više naselja u gradu kao i redovno održavanje parka Narodna bašta.

Radnici sektora proizvodnja započeli su zamenu letnjeg rasada, koji je bio u žardinjerama u ulici Vojvode Radomira Putnika novim jesenjim rasadom koji će ulepšavati grad u narednim mesecima.

Takođe je nastavljeno i sa utovarom granja,korova i zelenog materijala na više lokacija u gradu kao i zalivanje sadnica usadjenih u sezoni 2018/2019.

U toku je nastavak košenja javnih zelenih površina na keju u naselju Kotež 2. U planu je da u toku narednih dana,sve površine budu pokošene na ovoj lokaciji. Radnici JKP Zelenilo, kose još tri lokacije:

Novoseljanski put, Ostrvo u ulici cara Dušana i Ostrvo u ulici Svetog Save.

U okviru sprovodjenja interventnih mera na zaštiti staništa i vrsta, u toku je mašinsko košenje korova i samoniklog rastinja u Parku prirode ‘Ponjavica’.

Deo radnika sektora održavanje javnih zelenih površina bili su zaduženi za utovar granja,korova i zelenog materijala na sledećim lokacijama:

-Kej na Tamišu

-Novoseljanski put

Na Tamiškom Keju započeto je zalivanje sadnjica usadjenih u sezoni 2018/2019.

Related posts

Predavanje vozačima traktora: „Budi pravi domaćin! Vozi bezbedno!“

Nikoleta Dragaš

Vučić: Vojska i policija sve opremljenije da čuvaju mir

Jasmina Petkovic

Četvrta rata za porez na imovinu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija