28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Treća faza Potamiškog kolektora gotova početkom 2020.

Gradska menadžerka Maja Vitman govorila je o radovima treće faze izgradnje Potamiškog kolektora na konferenciji za novinare, koja je danas održana u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Dobrom saradnjom Pokrajine, Republike, lokalne samouprave, ali i odgovornoću ove vlasti, prateći potrebe građana Pančeva u toku je treća faza Potamiškog kolektora. Ukupna vrednost radova je više od 700 miliona dinara, a druga i treća faza sufinansirane od Pokrajine. AP Vojvodina učestvovala je sa 50 odsto finansijskih sredstava. Severna sela koja gravitiraju ka Pančevu, takođe će biti u mogućnosti da se priklljuče na kanalizaciju. Poboljšanje standarda građana i očuvanje životne sredine još jedan je od mnogih benefita i ciljeva ovog projekta, rekla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Svestranom odgovornošću svih na lokalu, razmišljalo se i o ulicama kojima će prolaziti Potamiški kolektor. Urađena je tehnička dokumentacija i dobijena građevinska dozvola za rekonstrukciju Ulice Dimitrija Tucovića sa izmeštanjem gasovoda. Naši sugrađani, prema rečima Maje Vitman, dobiti će 147 novih priključaka. Projektom su obuhvaćene i Mučenička ulica i Kej Radoja Dakića, koji će takođe biti rekonstruisani.

Gradska menadžerka podvukla je da je stabilna vlast osnova budućnosti Srbije. Da bi se ostvarili projekti, realizovali planovi, da bi se gradilo i obezbedila sigurnost građana neophodna je dobra komunikacija i saradnja. To je moto kojim se vode svi čelnici našeg grada, Pokrajina i Republika.

Related posts

Pogledajte novi spot SNS! Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost!

Jelena Obradović

Neuobičajene vremenske prilike loše po tegobe hroničara

Jasmina Petkovic

Učestale saobraćajne nezgode „pune“ pančevačku ortopediju

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija