25. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Otvoren rekonstruisani javni toalet kod Robne kuće

Javni toalet ispred stare Robne kuće završen je i otvoren za građane. Radno vreme biće od 7 do 22 sata, dok nedeljom neće raditi. Ono što je veoma bitno je da se ne plaća.

JKP “Higijena” počela je pre nekoliko meseci sa totalnom rekonstrukcijom javnog wc-a na platou ispred stare robne kuće. Vrednost radova je više od 17 miliona dinara.

Direktor “Higijene” Aleksandar Stevanović je za RTV Pančevo izjavio, prilikom početka radova, da se radi totalna rekonstrukcija i instalacija i sanitarnih čvorova.

Javni toalet će biti „bukvalno nov wc na starom mestu“ poručio je tada Stevanović, dodajući da je jako bitno da će biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Bivša vlast ostavila je Pančevce bez javnog toaleta. Prostor je postao stecište đubreta i ko zna čega, dok nije zatvoren skroz kako ne bi potpuno propala osnova samog objekta.

Srećom, odgovornošću nove lokalne samouprave i rukovodstva Higijene pronađena su sredstva za rekonstrukciju, pa su Pančevci konačno dobili javni toalet.

Related posts

Uvođenje u vojnu evidenciju rođenih 2001. godine

Nikola Toadjer

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić sutra u Lučanima

Mica Milakov

U „Petefi Šandoru“ doček za Deda Mraza

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija