3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Grad finansirao školicu za znakovni jezik sa 114.000 dinara

U Međuopštinskoj organizaciji gluvih i nagluvih u Pančevu počela je sa radom školica za znakovni jezik, koju drže Suzana Belić i Sandra Janjanin, tumači znakovnog jezika. Grad Pančevo finansira ovaj projkat sa 114 hiljada dinara.  Škola je otvorena za sve one koji žele da nauče znakovni jezik.

Međuoštinska organizacija gluvih i nagluvih  je konkursala i dobila sredstva od Grada Pančeva za Projekat Školica za znakovni jezik, koja je namenjena svima.

Grad Pančevo kao društveno odgovorna lokalna samouprava brine o svim kategorijama stanovništa . Ove godine  obezbeđena su sredstva za učenje znakovnog jezika.

Suzana Belić napominje da je pomoć gluvim i nagluvim osobama potrebana u svakodnevnom životu.

Školica za znakovni jezik održava se  utorkom i četvrtkom od 18 sati u prostorijama Međuopštinske organizacije gluvih i naluguvih u Ulici Cara Lazara broj 23.

Related posts

Đoković posle velike borbe i preokreta pobedio Andersona i osvojio Abu Dabi

Nikoleta Dragaš

Uskoro nova aplikacija za putarinu

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Pripadnici 72. brigade za specijalne operacije su u stanju da savladavaju najteže prepreke i uvek su na raspolaganju svojoj zemlji

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija