29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Dve hiljade mališana na Sajmu sporta u Pančevu

„Sajam sporta u Gradu sporta“ organizovan je u Hali sportova na Strelištu. Posetilo ga je dve hiljade mališana i prezentovano je 30 sportskih disciplina. Mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta prisustvovali su demonstraciji sportova, a mogli su i da se oprobaju u onima koji su im interesantni.

Hala sportova na Strelištu bila je ispunjena dečjom grajom. Dve hiljade mališana posetilo je sa svojim vaspitačicama i učiteljicama Sajam sporta. Sarija deca i treneri potrudili su se da predstave sport kojim se bave i omoguće im da nauče nešto novo. Deca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta sa teritorije grada Pančeva imala su priliku da se upoznaju sa različitim borilačkim sportovima, sportovima sa loptom, isprobaju ronilačku opremu, kao i da se oprobaju u mnogim drugim sportskim disciplinama primerenim njihovom uzrastu.

Cilj ove manifestacije je da se deca zainteresuju za različite sportske discipline i odaberu onu koja im se najviše dopada.

Za svu zainteresovanu decu koja žele da treniraju karate, upis je u toku u Karate klubu “Dinamo”.

Na manifestaciji je bilo održano i predavanje o fizičkoj pripremi sportista za takmičarski period, koje za cilj ima unapređenje rada trenera i sportskih radnika. Organizator Sajma je Sportski savez, uz podršku Grada Pančeva.

 

Related posts

Izgoreo auto noćas na Strelištu

Mica Milakov

Izgoreo zbog paljenja strnjika?

Zorana Stekovic

Usvojen program rada Skupštine grada Pančeva za 2019.

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija