4. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Meštani Jabuke obeležavaju „Dečiju nedelju“

Povodom „Dečije nedelje”, u Jabuci  Mesna zajednica i Dom kulture „Kočo Racin“  organizovaće bogat program za mališana. Ove aktivnosti su značajne  za razvoj i podsticanje kreativnosti kod dece, kažu organizatori.

Višegodišnja tradicija Mesne zajednice i Doma kulture „Kočo Racin“  u Jabuci  je organizovanje različitih  aktivnosti  za mališane. Tim povodom pripremljen je bogat program u okviru „Dečije nedelje“ , koja je početkom  oktobra. Učesnici će biti i nastavnici  Osnovne škole “Goce Delčev” koji će pomoći deci u realizaciji raznih sekcija.

Mališanima su obezbeđeni sokići, grlickalice, krede za crtanje kao i zabavni  program. Organizatori se nadaju da će odziv dece biti veći nego prošle godine.

Manifestacija koja takođe ima dugu tradiciju u Jabuci i održava se 16. put, biće organizovana u novembru. Reč je o dečijem pozorišnom festivalu, a kako nam kažu iz ovog mesta, deca se unapred raduju ovakvim događajima.

Related posts

Pančevci s radošću dočekuju Božić, badnja vatra u pančevačkim hramovima

Nikoleta Dragaš

RK Dinamo slavio u Novom Pazaru. Pančevci i dalje prvi na tabeli

Mica Milakov

Saniran krov na vrtiću „Veverica“ , „Slavuj“ dobija ogradu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija