28. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Vučić čestitao jevrejskoj zajednici u Srbiji Roš Ašanu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom Roš Ašane u kojoj se kaže:

„U ime građana Srbije od srca vam čestitam predstojeći veliki praznik uz najbolje želje za blagostanje i mir koji su nam svima toliko potrebni. U ovim pretprazničnim danima u kojima se posebno posvećujete razmišljanju i  molitvi, vreme je da svi zastanemo i da razmislimo koliko toga dobrog možemo da uradimo za svoje komšije i sugrađane, za opšti napredak. Sa posebnim poštovanjem prema jevrejskom narodu širom sveta i prema jevrejskoj zajednici u Srbiji, uvek sa ponosom ističemo sve Jevreje koji su dali nemerljiv doprinos i našoj zemlji i celom čovečanstvu. Kao narod koji je vekovima stradao, pokazali ste kroz istoriju da svaka zajednica može da opstane negujući duh zajedništva, sloge i bratskih odnosa sa komšijama i sugrađanima. Neka vam nova godina donese svako dobro, a Srbija će uvek biti vaša kuća u kojoj će vaši praznici biti i naši“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Related posts

ZELENOVIĆ SPREMA VELIKU KRAĐU IZBORA U ŠAPCU! Skandaloznom prevarom pokušava da ostane na vlasti uprkos volji građana!

Jelena Obradović

PS: Kada istina boli, lažovi su najglasniji

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija