6. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

„Sportski dani“ na Kotežu 2

Manifestacija „Sportski dani“ organizovana je treći put na Kotežu dva. Organizator događaja je Mesna zajednica „Kotež“ u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“. Učestvovanje na turniru je besplatno, a mališani su mogli da se takmiče u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku.

Zbog velikog interesovanja, a manifestacija „Sportski dani“ organizovana je drugi put ove godine na Kotežu dva. Tokom vikenda mališani mogu da učestvuju na turnirima u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku, kao i u šahu.

Grad Pančevo podržao je sportski dan na Kotežu. Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman sport i zdrav život, kao i druženje mališana su bitni za razvoj dece.

Jedan od organizatora turnira, Zoran Rajačić rekao je da je Srpska sparta prepoznatljiva po sportu i humanirarnom radu, dodajući da mu je čast da učestvuje na ovakvom turniru.

Na manifestaciji su se u revijlnom delu predstavili članovi Plesnog kluba „Balerina“, KUD „Dobrivoje Putnik“, Šah klub „Aljehin“, teniski klub „Dinamo“, kao i članovi kik boks kluba „Srpska Sparta“.Organizator događaja je Mesna zajednica „Kotež“ u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, a manifestaciju su pored Grada podržali i Javna komunalna preduzeća, Crveni krst, MUP i obezbeđenje „SFINGA PRO“ . Organizatori očekuju da će ova manifestacija nastaviti da traje i okuplja što veći broj učesnika.

Related posts

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Razotkrivena propaganda Petrovića i Zelenovića: Sankcionisani napadi na funkcionere SNS-a

Jelena Belić

Mali: Rast srpske ekonomije bolji od svih predviđanja! Podrška svima kojima je potrebna

Nikoleta Dragaš

„Pančevo“ ubuduće na etiketi „Jelena“

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija