1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

VAŽNO! RASPORED CISTERNI TOKOM NESTANKA VODE

Raspored cisterni u gradu Pančevu :

Centar– ispred Opštine

Centar– mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Žarka Zrenjanina, , Maksima Gorkog, Cara Lazara , Cara Dušana i Miloša Trebinjca.

Kotež 1 – na kružnom toku

Kotež 2 – ispred „Simpa“

Tesla– kod prodavnice “ Aroma“

Strelište– Mobilna cisterna koja će menjati poziciju  na dva sata ugao ulice Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića i ugao Dušana Petrovića Šaneta i Marina Držića počevši od 9h na uglu Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića

Sodara– u centru Sodare kod prodavnice „Aman“ u Dunsvskoj ulici

Margita– Kod ambulante Sveti Sava kao i mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Moše Pijade, Sinđelićeva, Dimitrija Tucovića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jabučki Put i Karaula.

Misa– Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ispred Crkve i kod škole “ Sveti Sava“ počevši kod Crkve u 9h  i jedna mobilna koja će obilaziti ulice Bavaništanski Put Kozaračku, Banijsku, Srbijansku, Novoseljanski Put, Kajmakčalansku, Pelistersku i Kudeljarski nasip.

Vojlovica– Mobilna cisterna koja će kružiti od MZ Vojlovica kroz naselje Topola i ulicu 7.jula

Cisterne će biti na raspolaganju i u krugu

– Hitne pomoći

– Bolnice

– Očne Bolnice

– Gerontološkog centra  i

– Doma Slepih

Naseljena mesta Jabuka Glogonj i Dolovo će se snabdevati vodom sa javnih česmi s obzirom da imaju svoje rezervoare vode.

U Jabuci javna česma na uglu Omladinske i Zmaj Jovine ulice, u Glogonju Beogradska ulica kod pijace i u Dolovu ispred kuće u ulici Trg Kralja Petra br. 37.

Ostala naseljena mesta Kačarevo, Starčevo, Omoljica Banatski Brestovac i Ivanovo imaće na raspolaganju cisterne koje će biti postavljene u centru svakog selaispred Mesnih Zajednica.

 

Related posts

Nastavljen sastanak o malom Šengenu, u proširenom sastavu

Zorana Stekovic

Radovi na tamiškom mostu

Mica Milakov

Ministar Vulin: U interesu je svih da se otkrije uzrok tragedije

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija