20. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

VAŽNO! RASPORED CISTERNI TOKOM NESTANKA VODE

Raspored cisterni u gradu Pančevu :

Centar– ispred Opštine

Centar– mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Žarka Zrenjanina, , Maksima Gorkog, Cara Lazara , Cara Dušana i Miloša Trebinjca.

Kotež 1 – na kružnom toku

Kotež 2 – ispred „Simpa“

Tesla– kod prodavnice “ Aroma“

Strelište– Mobilna cisterna koja će menjati poziciju  na dva sata ugao ulice Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića i ugao Dušana Petrovića Šaneta i Marina Držića počevši od 9h na uglu Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića

Sodara– u centru Sodare kod prodavnice „Aman“ u Dunsvskoj ulici

Margita– Kod ambulante Sveti Sava kao i mobilna cisterna koja će kružiti ulicama Moše Pijade, Sinđelićeva, Dimitrija Tucovića, Knićaninova, Svetozara Šemića, Jabučki Put i Karaula.

Misa– Mobilna cisterna koja će menjati poziciju na dva sata ispred Crkve i kod škole “ Sveti Sava“ počevši kod Crkve u 9h  i jedna mobilna koja će obilaziti ulice Bavaništanski Put Kozaračku, Banijsku, Srbijansku, Novoseljanski Put, Kajmakčalansku, Pelistersku i Kudeljarski nasip.

Vojlovica– Mobilna cisterna koja će kružiti od MZ Vojlovica kroz naselje Topola i ulicu 7.jula

Cisterne će biti na raspolaganju i u krugu

– Hitne pomoći

– Bolnice

– Očne Bolnice

– Gerontološkog centra  i

– Doma Slepih

Naseljena mesta Jabuka Glogonj i Dolovo će se snabdevati vodom sa javnih česmi s obzirom da imaju svoje rezervoare vode.

U Jabuci javna česma na uglu Omladinske i Zmaj Jovine ulice, u Glogonju Beogradska ulica kod pijace i u Dolovu ispred kuće u ulici Trg Kralja Petra br. 37.

Ostala naseljena mesta Kačarevo, Starčevo, Omoljica Banatski Brestovac i Ivanovo imaće na raspolaganju cisterne koje će biti postavljene u centru svakog selaispred Mesnih Zajednica.

 

Related posts

SERVISNE INFORMACIJE 7 NOVEMBAR

Zorana Stekovic

Počeo veliki Božićni post

Jasmina Petkovic

Predavanje u Preventivnom povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija