29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Srbija Vesti

ČIST FAŠIZAM! Boško Obradović otvoreno preti hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović danas je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!
Obradović je na ovoj društvenoj mreži zapretio Vučićeviću „da mu ne gine zatvor“ kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju?!?

Ovo je prvi put u istoriji Srbije da jedan političar, lider opozicione stranke, jednom novinaru, glavnom uredniku dnevnih novina, preti hapšenjem i robijom samo zato što se sa njim politički ne slaže.

Redakcija Informera poziva sva novinarska udruženja da se oglase povodom ovog skandaloznog Obradovićevog postupka.

Redakcija Informera sutra će na konferenciji za novinare javnost upoznati sa svim detaljima vezanim za ovaj slučaj, kao i pravnim merama koje će u skladu s tim preduzeti.

Podsetimo, povod za ovu Obradovićevu pretnju Vučićeviću je tekst u kojem Informer otkriva da jedan od lidera opozicije, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, u svojoj kancelariji drži montiranu fotografiju „uhapšenog“ glavnog urednika Informera.

Related posts

Vučić sa ambasadorkom Slovačke o bilateralnim odnosima Srbije i Slovačke, o ekonomskoj saradnji i mogućim novim slovačkim investicijama u našoj zemlji

Zorana Stekovic

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove pretnje ubistvom upućene predsedniku Vučiću

Mica Milakov

20. oktobar – Svetski dan borbe protiv osteoporoze

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija